Kinderdagverblijfboekje

Reacties

Pien Achterberg:
Wat een leuk boekje. Ik heb het gekocht voor mijn dochter Puck. Als moeder is het toch best lastig om je kind achter te laten op het kinderdagverblijf en zelf weer aan het werk te gaan. Nu heb ik het gevoel dat ik niet alles hoef te missen.

Vera Sandersen:

Mijn zoon Sam vertelt aan iedereen dat hij gaat trouwen met Julia van het kinderdagverblijf. Wat leuk om nu te lezen wat die 2 allemaal uithalen samen.

Jeroen Hubertsen:
Ik vind het kopen van een kraamcadeau altijd zo moeilijk. Ik heb jullie boekje besteld voor het zoontje van een vriend. Ze waren erg verrast dat ik ze zo’n origineel en persoonlijk cadeau gaf. Voortaan geef ik al mijn vrienden met kinderen het kinderdagverblijfboekje cadeau.

Lydia Vreugdevol:

Nu ik weet welk liedje de juffen op het kinderdagverblijf zingen voor mijn dochter Baukje zing ik dat iedere avond voor het slapen gaan en slaapt ze binnen een mum van tijd.

Greetje Witteman:
Mijn zoon Pim vindt het maar wat mooi dat het verhaaltje dat in het kinderdagverblijf boekje staat over een egeltje gaat dat Pim heet.Het kinderdagverblijfboekje is een product van webshoppresents.eu | www.webshoppresents.eu ©